Over ons

ShaSen is een platform waar voornamelijk vrouwen terecht kunnen als thuisbasis om zo met de juiste inspiraties en begeleiding te groeien naar een betere versie van zichzelf. Wat jouw situatie ook is, ShaSen is opgericht zodat jij meer kan halen uit het leven en meer verbonden bent met jezelf zonder teveel moeite en stress zodat je weer stralend jouw levenspad kan bewandelen.

 

Via het platform van ShaSen wordt niet alleen het accent gelegd op sportieve middelen, maar ook degelijk op mentale ondersteuning. Wij bieden dit aan door middel van workshops en coaching om zo het mentale aspect aan te kunnen sterken.
Wij zetten ons volledig in om het beste uit jezelf en het leven te kunnen halen!

"Changing your mindset means changing your life"

Oprichtster ShaSen

De oprichtster van ShaSen is Sharon Sennebad.
Sharon is een oprechte, hardwerkende onderneemster met een hart van goud.
Als werkende moeder (van twee dochters) heeft Sharon van haar passie in het bieden van ondersteuning en begeleiding met een sportief accent haar werk gemaakt. Zij gunt overigens een ieder hetgeen men kan bereiken en meer! Vanuit deze gedachtegang is het initiatief ontstaan om ShaSen op te richten.
Sharon gelooft dat alles al in je zit aan volledigheid / ingrediënten om jouw dromen te realiseren. Zoals Sharon in haar eigen woorden zegt: “Ieder mens heeft unieke talenten, gebruik deze als ingrediënten”.

Missie

De focus en missie van ShaSen is om haar klanten fysiek en mentaal de juiste steun en richtlijnen te kunnen bieden. Dit, zodat men zich gaandeweg zal realiseren hoe bijzonder men is ongeacht het verleden of welke uitdagingen iemand in het leven moet doorstaan. Vanuit die kracht kan een ieder in staat zijn zichzelf te tillen naar een vernieuwde staat van zijn, waarbij de klanten op hun beurt ook een steun kunnen bieden aan hun eigen omgeving.

Visie

Vanuit de inzichten van ShaSen zien wij graag dat iedere vrouw haar unieke talenten vertaald naar actie. Het welzijn (zowel fysiek als mentaal) staat bij ShaSen voorop en heeft voorrang op alle stappen die worden genomen. Wij zien al onze klanten groeien in ieder aspect (fysiek, mentaal én sociaal). Vanuit die kracht zien wij zelfs dat onze klanten de benodigde steun overdragen binnen de eigen omgeving. Door er voor elkaar te zijn, planten we onbewust de zaadjes tot een betere wereld.

Enkele resultaten

Referenties

“Ik ben blij dat ik mij heb aangemeld voor de live-workout. Ik had een frozen shoulder en ik ben er nu helemaal van af. De groep is gezellig en leuk. Je voelt je meer dan welkom.”
Nancy
“Ik was altijd anti sport en ik had niet de motivatie om te sporten. Ik sta nu als een van de eerste klaar om mee te doen aan de live-workout. Ik ben in een paar weken al 3 kilo afgevallen, ik voel mij fitter en ben actiever. ShaSen bedankt!”
Cheryl
“Ik ben vanaf het begin van ShaSen aanwezig en voor mij is het een lifestyle. Ik ben zowel lichamelijk en geestelijk sterk gegroeid!”
Manuela
“Ik had moeite met discipline om naar de sportschool te gaan. Ik merk dat dit wel meer voor mij is waardoor ik doorzettingsvermogen heb en verschil zie.”
Janice