Live Workout

Wat bieden wij

Bij ShaSen is er de gelegenheid om deel te nemen aan de bekende Live Workout trainingen die jou vanuit de woonkamer ondersteunt om je lichaam te transformeren tot de gewenste shape! Dit doen wij live (met gecertificeerde trainers), waarbij je mee kan doen vanuit een eigen gewenste veilige omgeving!

diensten-liveworkout-shasen
Waarom

Heb je thuis geen motivatie om alleen te gaan trainen? Of geen inspiratie om na het werk nog naar de sportschool te gaan? Dan ben je bij ShaSen op het juiste adres! Wij staan voor je klaar, waar je ook bent! Via onze Live Workout training kan je makkelijk en snel, vanuit iedere locatie meedoen om samen met ons te werken aan jouw gezondheid en lichaam. Het enige wat jij nog nodig hebt, ben je zelf én een stabiele internetverbinding. Is dit aanwezig? Dan ben je klaar om samen met ons LIVE mee te trainen!

Een Live Workout van ShaSen is dé oplossing om jouw fysieke en mentale doelen te behalen. Een Live Workout is goed vol te houden voor jong en oud!

Uit wat bestaat een workout?

Een Live Workout bestaat uit een full-body training. Je traint het gehele lichaam tijdens een workout waarbij alle spiergroepen worden geactiveerd. Een goede uitvoering is namelijk belangrijk voor het behalen van een gunstig resultaat en ter voorkoming van blessures.

Wij geven minstens 2 keer per week live les met een afwisselend programma om zo altijd te variëren en de verschillende spiergroepen te blijven prikkelen.

Enkele voordelen:

▪ bevordert coördinatie
▪ versterken spierkracht
▪ verbetert algehele uithoudingsvermogen
▪ balansverbetering
▪ normaliseren van de bloeddruk
▪ preventie diabetes
▪ verbetering aerobe capaciteit
▪ afname cholesterol
▪ verbetering hartfunctie
▪ afname lichaamsvet
▪ afname stress

Wil jij graag meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie.
Doe een proefles met ons mee! Bekijk onze pakketten voor tijdelijke acties.

" Join our live workout from any desired location! "

blog updates

Is kokosolie gunstig?

Is kokosolie gunstig?

In de afgelopen jaren is de populariteit van kokos en met name kokosolie enorm gestegen vanwege de aangeprezen gezondheidsvoordelen. De…
Mindset Is Everything

Mindset Is Everything

Mindset is als een lens via waar wij de wereld waarnemen. Het geeft namelijk vorm aan hoe wij situaties waarnemen,…
Your Body is not ruined

Your Body is not ruined

Your Body is not ruined; You’re a tiger who earned her stripes. Veel dingen veranderen nadat je een baby hebt…