Coaching

Wat bieden wij

ShaSen zet zich in om de voor jou meest geschikte coaching-traject te selecteren. Om deze dienst zorgvuldig aan te kunnen bieden, zullen wij eerst een analyse maken vanuit een intakegesprek. ShaSen werkt voor het aanbieden van coaching samen met enkele partners om een ieder zorgvuldig te kunnen bijstaan en je het beste coaching-traject aan te bieden. De focus van ShaSen met betrekking tot coaching ligt voornamelijk op vrouwencoaching.

Waarom

Het leven is een mooi geschenk, maar is zeker niet zonder ups en downs. Dit houdt in dat we allemaal wel eens onze uitdagingen hebben en soms moeite hebben de draad op te pakken of standvastig keuzes te maken. Er gebeurt veel, werk, kinderen, van alles moeten en/of weinig tijd voor jezelf hebben of overhouden. Gevoelens en gedachten beginnen een rol te spelen, “ik kan het niet”, “ik ben niet goed genoeg”, wat als” en “vroeger…”. Je vraagt je af: “wat is het?”, “waarom voel ik mij zo?”, “waarom overkomt mij dit?” Op de een of andere manier voel je je gewoon minder goed. Het enige dat je weet, is dat je méér wilt. Je wilt iets wezenlijk veranderen maar weet niet hoe. Je hebt zelf pogingen gewaagd, maar helaas zonder succes. Laat duidelijk zijn: je bent op vele manieren écht geweldig. Wij van ShaSen verzekeren je dat er meer mogelijk is.

Wij vinden het erg belangrijk dat ieder mens de ware kracht in zichzelf leert kennen. In het leven is het vaak zo dat men zich vastklemt aan hetgeen men gewend is, terwijl er veel meer is wat een ieder kan bereiken. Wij begeleiden jou door je blokkades heen te breken, je relaties te begrijpen en wonden te helen die je tegen hielden. Wij zetten ons in om jou bij te staan het uiterste uit jezelf te halen, en dus ook uit je leven.

Onze werkwijze

Nadat het inschrijfformulier op onze website volledig is ingevuld en naar ons is verzonden, nemen wij contact met jou op. Indien nodig bekijkt ShaSen vervolgens samen met jou waar jouw specifieke wensen liggen. Van daaruit volgt een voorstel met eventueel aanvullende informatie.

Als het nu gaat om voedingsadvies, sportieve gelegenheden, empowerment of coaching. ShaSen zorgt er voor dat jij als klant volledig wordt voorzien van de juiste ondersteuning. 

Indien je een traject aangaat met ShaSen, kan je de nodige begeleiding van ons verwachten gaandeweg het proces. Maar ook eventuele nazorg, dus je staat er zeker niet alleen voor. Met een positieve mindset is de helft van het resultaat al behaald!

coaching-image-shasen02

" Every hero needs another hero sometimes "

blog updates

Is kokosolie gunstig?

Is kokosolie gunstig?

In de afgelopen jaren is de populariteit van kokos en met name kokosolie enorm gestegen vanwege de aangeprezen gezondheidsvoordelen. De…
Mindset Is Everything

Mindset Is Everything

Mindset is als een lens via waar wij de wereld waarnemen. Het geeft namelijk vorm aan hoe wij situaties waarnemen,…
Your Body is not ruined

Your Body is not ruined

Your Body is not ruined; You’re a tiger who earned her stripes. Veel dingen veranderen nadat je een baby hebt…