Voeding

Wat bieden wij

ShaSen is in de gelegenheid om specifieke voedingssystemen aan te kunnen bieden inclusief de daarbij horende coaching. Wij werken samen met een partnerbedrijf, dat samen met ShaSen het voor jou geschikte pakket aanbiedt. Wij hebben pakketten voor verschillende doeleinden zoals bijvoorbeeld gewichtsverlies. Wij spreken hier niet over een dieet, maar over een voedingssysteem met de benodigde richtlijnen samenhangend met de juiste lifestyle.

We hebben ook samengestelde pakketten voor het opbouwen van spiermassa, trainen voor uithoudingsvermogen of ter ondersteuning van wekelijkse sportsessies.

Wij zijn ook in de gelegenheid om eventueel plant based (plantaardig) producten aan te bieden. Al onze producten zijn duurzaam en op natuurlijke basis. Bij ons staat kwaliteit namelijk voorop en dat men waar krijgt voor zijn geld.

Waarom

Wij vinden dat een ieder het beste verdient. Je bent het waard! We hebben allemaal een lichaam waar we ons hele leven mee moeten doen. Zorg goed voor je lichaam en doe dit je leven lang. Vanuit een goed eetpatroon ga jij je ook vele malen beter voelen en zal dit wel degelijk te merken zijn, óók aan je uitstraling.

Het wordt steeds duidelijker dat je voedingspatroon een grote invloed heeft op je psychische en lichamelijke gezondheid. Klachten als hoofdpijn, buikpijn, vermoeidheid of stress kunnen wel degelijk samenhangen met ons voedingspatroon.

Met trainen alleen kom je er vaak niet, voeding is dus juist van essentiële waarde binnen het verkrijgen van een fysiek resultaat. Dit is hetgeen vele mensen vaak onderschatten. Wij bieden de juiste oplossing!

Onze werkwijze

Nadat het inschrijfformulier op onze website volledig is ingevuld en naar ons is verzonden, nemen wij contact met jou op. Indien nodig bekijkt ShaSen vervolgens samen met jou waar jouw specifieke wensen liggen. Van daaruit volgt een voorstel met eventueel aanvullende informatie.

Als het nu gaat om voedingsadvies, sportieve gelegenheden, empowerment of coaching. ShaSen zorgt er voor dat jij als klant volledig wordt voorzien van de juiste ondersteuning. 

Indien je een traject aangaat met ShaSen, kan je de nodige begeleiding van ons verwachten gaandeweg het proces. Maar ook eventuele nazorg, dus je staat er zeker niet alleen voor. Met een positieve mindset is de helft van het resultaat al behaald!

" Verandering begint pas na het maken van de juiste keuzes... "

blog updates

Is kokosolie gunstig?

Is kokosolie gunstig?

In de afgelopen jaren is de populariteit van kokos en met name kokosolie enorm gestegen vanwege de aangeprezen gezondheidsvoordelen. De…
Mindset Is Everything

Mindset Is Everything

Mindset is als een lens via waar wij de wereld waarnemen. Het geeft namelijk vorm aan hoe wij situaties waarnemen,…
Your Body is not ruined

Your Body is not ruined

Your Body is not ruined; You’re a tiger who earned her stripes. Veel dingen veranderen nadat je een baby hebt…